torstai 30. huhtikuuta 2009

Kuulumisia...

Kesa todella tekee tuloaan. Yllattavan lamminta ja aurinkoista! Perunat ja valkosipulit kasvavat ja eras Jefrey -niminen mies auttoi meita laittamaan puutarhaa muutenkin parempaan kuntoon. Saatiin uusia kukkiakin! Ja ruusupensaat on taydessa kukassa. Voi kun voisin laittaa kuvan...

Meilla oli pariin kouluun kouluvierailut joissa oli myos meidan yhteison omaa ohjelmaa esilla. Hyvin kaikki meni - niin lapset kuin opettajatkin tykkasivat. Paikallislehtikin oli huomioinut tapahtumat.

Viikonlopulla mennaan vuoristoseudulle kaymaan eraan jarjeston vieraina. Osallistutaan siella jarjeston toimintaan ja vieraillaan myos paikallisissa kylissa. Varmasti tiedossa kiva reissu!

Muuten taalla elama etenee entiseen malliin - meilla on oma ohjelma taalla yhteisossa aamu- ja iltahartauksineen, raamattutunteja ja myos draama- ja musiikkiopetusta - liikuntapaiva perjantaina... Arjen touhuissa menee muu aika - tyot jaetaan kaikkien kesken. Ollaan myos seurakunta- ja aktiovierailuiden lisaksi aloitettu vapaaehtoistyo: maanantaisin joku veljista menee vapaaehtoisena auttamaan paikallisia kristillisia jarjestoja(mm lasten parissa tai rakennustyomaalla). 

Uutisissa kerrotaan paivittain levottomuuksista joita taalla on eri puolilla maata. Tillanne on talla hetkella vaikea. Kiitos Jumalalle meilla on taalla rauhallista. Paikallisten kanssa solmimamme ystavyyssuhteet tuntuvat vain paranevan ja todellakin ollaan Jukan kanssa molemmat koettu aitoa ystavyytta monien taholta!

Ikava tanne tulee ja takaisin taytyy tulla... siita sitten lisaa myohemmin...

ILoISTA VAPPUA KAKILLE! - Ja muistakaa Toivon synttarit - poika komistuu ja kasvaa vaan - 17v. 3.5. Sunnuntaina!!!

Love: JP & M


What can you do with the new Windows Live? Find out

Ei kommentteja: