sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Haveliassa

Olimme taas vierailulla Havelian kaupungissa josta Basis Communityssa nyt toista vuottaan aloittava Yassir on kotoisin. Kuten jo aikaisemmin kerroimme, Yassirin kotona pidetaan joka lauantai kotikokouksia ja olimme talla kertaa mukana puhumassa. Aiheena Voittoisa elama Jeesuksessa. Sitahan se on! Olosuhteisiin ja elamantilanteisiin katsomatta voi kokea voittoisaa elamaa kun on Jeesus Kapteenina! Kokous meni hyvin, myos muutamia muslimeja oli tullut paikalle ja seka pelastusrukous etta parannuksenteon rukous rukoiltiin yhteisesti, joten Jumala yksin tietaa mita siella paikalla olleiden sydamissa tapahtui - kuinka moni pyysi  ensimmaista kertaa Jeesuksen elamansa Herraksi. Myos sairaiden puolesta rukoiltiin - mm.eras nainen jolla oli munuaistulehduksen oireita ja korkea kuume parani(oireet poistuivat kokonaan) ja samoin polvensa loukannut nainen(muslimi) oli innoissaan kun pystyi liikuttamaan jalkaansa jalleen ilman kipua! Jumala tekee ihmeita ilman maaraa - Han on hyva ja rakastaa jokaista ja haluaa pelastaa jokaisen.
Yassir on nuori mutta toimii jo nyt taman kotiseurakunnan pastorina. RUKOILKAA HANEN PUOLESTAAN. Uskomme etta Haveliassa viela tapahtuu paljon!
Tanaan takaisin Abbottabadissa, joukkoomme on liittynyt uusi veli Benjamin. Jukka jatkaa Alfa-kurssin valmisteluja ja keskustelujaan islamista ja kristinuskosta naapurimme kanssa. Myos Maaritilla on taas erilaisia tapaamisia sovittuna paikallisten ysataviemme luokse. RUKOILKAA NAIDEN YSTAVIEMME PUOLESTA - uskomme etta Jeesus haluaa ilmestya heidankin elamassaan.
Hyvalla mielella, reissusta vasyneina: - Maarit & Jukka

Ei kommentteja: