perjantai 27. helmikuuta 2009

Alfa-kurssi alkoi!

Meilla oli taalla Basisissa viime viikolla juuri ennen poikamme Toivon tulemista Pyhan Hengen ilta ja sen peraan "suoraan putkeen" Rukousyo. Paikalla ei ollut paljon vakea mutta Herra itse kylla sitakin voimakkaammin!! Hieno kokemus kaiken kaikkiaan - Jumala toimi; paransi ja vapautti, taytti Hengellaan... Ja oli yksinkeratisesti ihan vaan mukavaa viettaa iltaa ja yota yhdessa - valilla pidimme pari teetaukoa ja aamutuimaan auringonnousukavely halukkaille. Sitten uni kylla maittiokin!! Vaikkakin Jukan kanssa me lahdettiin jo puoliltapaivin kohti Rawalpindia Toivoa hakemaan. Ihanaa kun oma poikamme on taas lasna, eika vain kuvassa seinalla! Viela kerran kiitos kaikille Toivon matkantekoa tukeneille!
Alfa-kurssi on jotain ihan uutta taalla Pakistanissa ja Jukka sai sen sydamelleen etta semmoinen pitaisi taalla Abbottabadissa pitaa. (Alfa-kurssi on uskonasioiden peruskysymyksia pohtiva kaikille avoin kurssi jossa ensiksi syodaan ateria yhdessa, sitten kuunnellaan lyhyt puhe jonka jalkeen jakaannutaan ryhmiin keskustelemaan aiheesta ja jakamaan omia mielipiteita.Kurssi kestaa kymmenen viikkoa ja kokoontuu kerran viikossa.) Ja tuumasta toimeen! Jos Pyha Henki-illan jarjestamisessa oli hommaa niin oli kylla Alfa-kurssissakin. Jukka on todella paiskinut toita - Jumalan armon avulla - ja tyo kantoi hedelmaa! Koolle tuli mukavasti vakea, myos naapuriperhe johon olemme olleet jo pidempaan yhteydessa. Maarit oli kokkausvastuussa (todellakin ARMON varassa!!) ja ruokaa oli taas puolelle kylaa -ja se oli jopa vallan hyvaa :)  Ihanaa oli kun Toivokin osallistui ryhmakeskusteluissa aktiivisesti. Tulkitkin loytyivat taas paikalle sopivasti. Kaikki meni nappiin - Jumala on vaan aina niin uskollinen ja huolehtii kylla kaikesta pienta piirtoa myoten. Luottamusta kun vaan oppisi lisaa niin ei itse suotta stressaisi asioista etukateen!
Nigel lahtee sunnuntaina englantiin ja on siella kymmenisen viikkoa. Toivolla on viela reilu viikko taalla ja sitten Suomeen... Me Jukan kanssa, Ins Allah (=jos Jumala suo), jatketaan toukokuun loppuun. 
Tulossa on paasiaisen puitteissa veirailu samaan kouluun jossa olimme joulun aikoina. Draama luvattiin esittaa. Sen lisaksi veljilla on useita seurakuntavierailuja ja yksi evankeliointimatka toiseen kaupunkiin. Muistakaa meita rukouksin. 
Love: Maarit, Jukka ja Toivo (=Omid, urduksi)  

Ei kommentteja: