torstai 30. lokakuuta 2008

Avoin ovi

Saimme kontaktin muutamaan muslimiperheeseen joissa toisessa olemme jo pari kertaa vierailleet. Kumpienkin perheiden naiset ilmestyivat ovelle kun olivat kuulleet etta haluamme oppia urdua. Toinen perhe asuu ihan naapurissa ja toinen silla alueella jossa olemme ulkoiluttaneet Maxinea - siella heidat ensimmaisen kerran tapasimmekin. Perhe jossa olimme on ystavallinen ja kiinnostunut myos kuulemaan lisaa Jeesuksesta. Annoimme heille pienet kirjaset urdun kielella luettavaksi. He pyysivat rukousta sairaiden perheenjasentensa puolesta. Muutamien kanssa saatiin siina samassa jo rukoilla paranemista Jeesukselta. Kertoivat kokeneensa rukouksen aikana "voiman" lasnaoloa. Pitivat asiaa kaikinpuolin hyvana. Kummatkin naista perheista kuuluvat hindko-heimoon. Tama ei ole mikaan sattuma silla silloin kun meilla oli taalla Basis Communityssa rukousyo oli Jukalla ja minulla aiheena myos rukoilla erityisesti taman heimon puolesta. Nyt on ovi auennut evankeliumille - Kiitos Jeesus! Lahikauppiaamme myos mielellaan vaihtaa aina pari sanaa hengellisista asioista. Muuten taalla kylla taytyy edeta naissa keskusteluissa varovasti ja viisaasti.
Muuten taalla arki rullaa normaalista. Kiiretta pitaa. Nyt on tullut Iranilainen uusi perhe joksikin aikaa olemaan luonamme.
Saa on kylmennyt ja kaasulammittimet on otettu esille - me ei kylla viela kayteta omaamme. Laheisyys lammittaa! ei muuta kuin Khuda havis - Herran haltuun(vapaa suomennos) ! Love: J & M


Get news, entertainment and everything you care about at Live.com. Check it out!

Ei kommentteja: