torstai 11. joulukuuta 2008

Adnan Victor ja maanjaristyksen uhrit Quettassa


APUA QUETTAAN MAANJARISTYKSEN UHREILLE

Rawalpindin Basis Communityn tiiminjohtaja, nuori mies nimelta Adnan Victor, on kaynyt ystavansa kanssa tutustumassa Quettan tamanhetkiseen tilanteeseen. Han kertoi kaynnistaan ja naytti kuvia apua tarvitsevista perheista. Alueella on kylma ja tarpeet ovat moninaisia. Silti suurin tarve on peruselintarvikkeiden saannin takaaminen. Adnan jakoi ystavansa kanssa valitonta ruoka-apua muutamille perheille ja lupasi palata takaisin uudelleen. Adnanin sydamella on saada organisoitua jatkossa ruoka-apua maanjaristyksen uhreille. Rukoile Adnanin ja Quettan puolesta!

Voit olla yhteydessa Adnaniin sahkopostitse englanninkielella: adnan_victor2005@yahoo.com tai puhelimitse: +92-322-4861622

Adnan Victor on Pakistanilainen uskova nuori mies, kotoisin Risalpurista. Adnan on kaynyt raamattukoulun kaksi vuotta sitten ja on nyt ollut noin vuoden Basis Communityssa tiiminjohtajana. Han on myos auttanut tulkkauksessa ja Quettan-alueella han pystyy toimimaan hyvin koska osaa urdun- ja englanninkielen lisaksi paikallista kielta. 

Ei kommentteja: